Ko Sam Ja?

Ja sam naslednica najlepsih recepata za torte i kolace koji su vec generacijama u nasoj porodici i koji su se prenosili sa kolena na koleno u dugoj istoriji nase porodice u poslasticarstvu.

Moja Prica

Moja prica pocinje davne 1978. god. Hm, mislim da me moja mama tada nije ni zamisljala :). Moji baka i deka se u to vreme socijalizma upustaju u ostvarivanje njihovih snova da budu svoji na svome i da se bave svojom velikom ljubavlju i opsesijom, POSLASTICARSTVOM. I dan danas ime moje bake je prepoznatljivo i kod konkurencije, a i kod nasih dragih potrosaca.

Moja majka je rasla uz mirise koji su dolazili iz njihove poslasticarnice i sama se zaljubila u taj slatki zanat. Jos uvek je aktivna u nasoj maloj radionici koju je sa ljubavlju oformila.

U tom prostoru koji je odisao slatkim mirisima najlepsih i najukusnijih poslastica, odzvanjao smehom dok su se pravile nezaboravne torte i kolaci se i kod mene rodila ta ista strast i ljubav koja traje i danas. 

A kako mi se cini  i moja naslednica je na dobrom putu da nam se pridruzi, jer srce naseg posla je PORODICA.

Kako Radimo

U ovom malom video snimku mozete da vidite deo procesa pravljenja i ukrasavanja tori u nasoj maloj radionici. A ako ste zainteresovani mozete doci do nas da isprobate ono sto nudimo a mozda malo i da virnete kako izgleda nasa radionica vasih snova.